A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

6

Kedvenc ganodermás kávém

2012.09.06 - csütörtök

 

DXN Maca Vita kávéPillanatnyilag a DXN Maca Vita kávé a kedvencem. Nem újdonság, hogy nagyon finom. Ami viszont ennél jóval érdekesebb, hogy a DXN kávéi közül ebben van a legkevesebb koffein. Ennek ellenére ő hat a legélénkítőbben rám, ami érthető, hisz Ginszeng és Maca (perui zsálya) is gazdagítja, az Arabica kávé és a Ganoderma mellett. Tudjuk, hogy a Ginszeng és a Maca is roborálja a szervezetet, és ráadásul mindkettő afrodiziákumként is számon van tartva.

 

Mit érzek a rendszeres fogyasztása óta? Megnövekedett életerőt, jobb életkedvet. Olyan érzést kelt, mint amikor az íj érzi, hogy újra feszes a húrja. :-)

 

 

Próbáld ki bátran!
info@e-ganoderma.hu

 

júl

25

A legtöbb ember kávézik. Valamikor elkezdték, aztán a mindennapjaik része lett a kávézás, szokássá vált. Olyan erős szokássá, hogy a legtöbben még akkor is tovább kávéznak, amikor rendszeresen gyomorsavuk van, illetve fáj a gyomruk a hagyományos kávétól.

 

Pedig egy aprócska változtatással megoldható lenne a kialakult probléma: egyszerűen a hagyományos kávét ganodermás kávéra cserélve. A DXN kávéiban lévő ganoderma úgy fejti ki a hatását, hogy közben semmit sem ront az Arabica kávé élvezeti értékén.

 

Persze nem elég csak megkóstolni a ganodermás kávét. Ha csak megkóstoljuk, azt érezzük, hogy finom. Ki kell próbálni kúraszerűen, elfogyasztva legalább egy, de inkább három dobozzal úgy, hogy nem iszunk mellette másik kávét.

régi ki - ganodermás kávé be

Mindaddig, amíg nem változtatunk, nem várhatjuk el, hogy a dolgok jobban menjenek. Viszont sokszor egy aprócska váltás is elég (jelen esetben kávénkat ganodermás kávéra cserélve), és máris esélyt adtunk magunknak egy jobb életre.

 

Egyik kávé ki, másik be. Ilyen egyszerű.

 

Próbáld ki bátran, hívasd meg magad egy ganodermás kávéra! :-)
info@e-ganoderma.hu

 

júl

19

Ganodermás kávé és ganoterápia képzés

 

Ki kit hív meg egy ganodermás kávéra? Ki segít kinek? Ki kit tanít? Ki vezet kit? Minden mindig kölcsönös, mert mindannyian ugyanazon az úton vagyunk, együtt haladunk, egymás kezét fogva. Egymást tanítjuk, egymást segítjük, egymást vezetjük. A tanító tanul a tanítványtól, a segítő segítséget kap a megsegítettől, a vezető fejlődik azáltal, hogy vezet.

 

Ha meghívlak egy ganodermás kávéra, és te elfogadod, megiszod, és ízleni fog neked, és jobban fogod érezni magad tőle, akkor ez a sok jó megsokszorozva fog visszatérni hozzám. Ahogy a mesében: jó tett helyébe jót várj.

 

Ezért is mondjuk, hogy „több mint kávé”, sokkal több, mint egy csésze ganodermás kávé.

 

 

júl

17

2012.07.15-én vasárnap, Dr. Lim életszemléletével és az ezen alapuló tanításaival ismét az EGÉSZ-ség került az előtérbe. A keleti gyógyítás első számú alaptörvénye, hogy felejtsük el a "betegséget" és helyezzük a fókuszt a minőségi életre... ez lehet minden gyógyuláshoz vezető út első és legfontosabb lépése. A egészség-szeretet ellentéte a betegség-félelem... tudatosan kell választanunk e két "lehetőség" közül. És mint tudjuk, a döntés hatalma a miénk!!!

 

júl

9

Ganodermás kávé

Egy régi mondás így szól: „A sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak”.

Kicsit az egészségre vonatkoztatva: az egészséges embereknek egészséges szokásaik vannak.

 

Többnyire szokásaink irányítják mindennapjainkat, sok mindent teszünk megszokásból, rutinból. Egy ilyen szokás a kávézás is, és ennek a hatása életünkre, egészségünkre a megivott kávé milyenségétől, minőségétől függ. Ha például valaki az átlagos, savasító, adalékanyagoktól nem mentes hagyományos kávét issza nap mint nap, akkor ez számára egy rossz szokás, mert végeredményben károsítja az egészségét.

 

Tudósok megállapították, hogy 21 nap elég ahhoz, hogy bármilyen szokásunkat megváltoztassuk (ennyi idő kell ahhoz, hogy a tudatalattinkban átíródjon a "program"). 21 nap elegendő ahhoz, hogy valaki a rossz kávézási szokását jóra változtassa. Ehhez nem kell semmi más, csak egy doboz ízletes DXN ganodermás kávé (hab a tortán: egy doboz ganodermás kávé akár 40-60 napra is elegendő rendszeres fogyasztás mellett).

 

Aki megiszik egy doboz ganodermás kávét úgy, hogy mellette nem fogyaszt hagyományos kávét, máris sikerült egy rossz szokását jóra cserélnie. És ha megtartja ezt az immár jó kávézási szokását, és továbbra is a ganodermás kávét fogyasztja, akkor a tapasztalatok alapján, egészen biztosan érzékelni fogja annak égészségre gyakorolt jótékony hatását is.

 

Minden jóban van valami még jobb – a kávézásban ez a DXN ganodermás kávé. Egészségünkre!